piton írta a hírt.

Novemberi fordítások és nyeremények

Sziasztok! Íme tehát a novemberi fordítások!Novemberben MakaSoul küldte be a legtöbb fordítást, így a daljaiért járó pontok mellett 1000 pont extrát is kap. Köszönjük és gratulálunk!


Novemberen lidsza fordítása lett a legolvasottabb mégpedig a Meghan Trainor - All About That Bass, ami a hónapban 7666! oldalletöltést generált. A második egyébként Nicki Minaj - Anaconda lett 4066 megtekintéssel a harmadik pedig Selena Gomez - The heart wants what it wants 3280 látogatással.


Szubjektív értékelésünkben pedig szeptemberben GalGyuri fordítása Dorotea Mele - Lovely on my hand nyert. Ez is 500 extra pontot ér. Gratulálunk!


Mindez megtekinthető az alábbi táblázatokban is. Fontos, az összesített táblázatban bevezettünk egy oszlopot ami azt mutatja, hogy kinek mennyi pontja van ami még nem lett ajándékban "kifizetve". Ha bármit elszámoltunk szólj, ha kétezer pont fölött vagy írunk mailt de te is írhatsz nyugodtan :)


 


Bármi kérdés/javaslat/panasz van jöhet az info@magyar-dalszoveg.hu címre. Az Anonymus beküldők azok, akik nem jelentkeztek be, úgy küldtek be fordítást. Ha te vagy az jelentkezz, és áttesszük a neved alá a fordítást! Csak írj egy emailt


Köszönjük a sok beküldött fordítást mindenkinek! Egy dolgot szeretnénk kérni, amikor bekülditek a fordítást olvassátok el a Videó mező melletti segítséget! (Csak az = jel utáni 9 karaktert másoljátok be a youtube videó URL címéből) Így biztos, hogy az a videó jelenik meg a dalotok fölött amit szeretnétek. Fontos, hogy 2000 pont után bárki megkaphatja ezt az összegett bármilyen nyereménykártyán. Akinek összegyűlt 2000 pont jelentkezzen ha meg szeretné kapni az értékét, vagy gyűjtsön tovább bátran.


Továbbra is ugyanez a pontozásunk természetesen. Minden dal 50 pont. FONTOS újdonság ha valaki a Kérések menüre kattint és ott a teljesítés gombra küld be fordítást az dupla, vagyis 100 pontot ér. (Technikailag kicsit nehezen tudjuk követni melyik dal jött a Kérések alól, melyik olyan amit csak a magad kedvéért fordítottál. Kérjük, hogy lehetőleg mindig a Teljesítés gombra kattintva próbáljátok meg beküldeni a kérés fordítását - az így beküldött dalt külön jelzi nekünk a rendszer és ilyenkor már nem lesz látható a Kérések alatt - ÉS írjátok bele a megjegyzés rovatba hogy Kérésre. Ha elkészült egy dal azt az üzenőfalon is nyugodtan jelezhetitek, de az opcionális:) Egy hónapban maximum 20 Kérésre beküldött dal fordításáért tudunk dupla pontot adni. Természetesen az 50 pont az ezen felüliért is jár és ha te küldöd be a legtöbb/legjobb/legolvasottabb fordítást azért is jár az extra 1000 vagy 500 pont. Köszi a megértést!


Szabályról egyébként bővebben itt, ha a fenti táblázat és szövegtengerből még nem derült volna ki minden:) A lényeg: csak saját fordításért adunk pontot, légyszíves más oldalról ne másoljatok át fordítást, a google úgyis észreveszi :) Köszi!


Szóval regisztrálj te is és küldj be fordítást !

Jól dalszöveget fordítani nem könnyű, de jó mulatság és sokat lehet belőle tanulni. Hajrá sok sikert!

Ha kérdés van írjatok az üzenőfalra vagy info@magyar-dalszoveg.hu

Facebook hozzászólások