piton írta a hírt.

Májusi és júniusi fordítások + egyéb hírek

Májusban xSowflakex küldte be a legtöbb fordítást, júniusban pedig klopsz így a daljaikért járó pontok mellett 1000-1000 pont extrát is kapnak. Köszönjük és gratulálunk!


Kétszer is lidsza fordításai lettek a legolvasottabbak mégpedig Pharell Willaims - Happy és Jason Derulo - Wiggle című dal. Remek nóták! :) Ez így 2x 500 pontot ér bónuszban


Szubjektív értékelésünkben pedig xSowflakex fordítása John Newman - Goodnight goodbye illetve Eminem ft. Nate Ruess - Headlights című dalok fordítása lett a legjobb. Ez is 2x 500 extra pontot ér. Köszönjük!


Mindez megtekinthető az alábbi "csodálatos" táblázatban is:)


Pár apró hír továbbá: az email címünk egy ideig nem működött, most már jó! Bármi kérdés/javaslat/panasz van jöhet az info@magyar-dalszoveg.hu címre. Az Anonymus beküldők azok, akik nem jelentkeztek be, úgy küldtek be fordítást. Ha te vagy az jelentkezz, és áttesszük a neved alá a fordítást! Csak írj egy emailt


Köszönjük a sok beküldött fordítást mindenkinek! Egy dolgot szeretnénk kérni, amikor bekülditek a fordítást olvassátok el a Videó mező melletti segítséget! (Csak az = jel utáni 9 karaktert másoljátok be a youtube videó URL címéből) Így biztos, hogy az a videó jelenik meg a dalotok fölött amit szeretnétek. Fontos, hogy 2000 pont után bárki megkaphatja ezt az összegett bármilyen nyereménykártyán. Akinek összegyűlt 2000 pont jelentkezzen ha meg szeretné kapni az értékét, vagy gyűjtsön tovább bátran.


Továbbra is ugyanez a pontozásunk természetesen. Minden dal 50 pont. FONTOS újdonság ha valaki a Kérések menüre kattint és ott a teljesítés gombra küld be fordítást az dupla, vagyis 100 pontot ér. (ezt lehetőleg jelezzéetek a megjegyzés rovatba, hogy "Kérések oldalról fordítva". Aki a legtöbbet küldi be kap + 1000 pontot. A legjobb illetve leglátogatottabb fordítás 500-500 pontot ér. Részletesebben itt olvashatod a szabályt!


Szóval regisztrálj te is és küldj be fordítást !

Jól dalszöveget fordítani nem könnyű, de jó mulatság és sokat lehet belőle tanulni. Hajrá sok sikert!

Ha kérdés van írjatok az üzenőfalra vagy info@magyar-dalszoveg.hu

Facebook hozzászólások