piton írta a hírt.

Hírek, újítások

Sziasztok!

Mint sokan talán észrevettétek sok változás történt az oldalunkon az elmúlt hetekben. Szeretnénk ezeket pár mondatban összefoglalni!

  • Tagok menüpont - itt megnézhetitek az összes regisztrált tagot, ki mennyi fordtást küldött be, mennyi kedvenc dala van, stb.
  • Ajánlott dalszövegek - minden dal alatt találsz négy darab ajánlott dalszöveget ugyanabból a műfajból
  • Mobilra optimalizált nézet - kényelmes, gyors, áttekinthető a mobilnézet. Próbáld ki!
  • Megújúlt a Kérések oldal - mostantól email értesítést kapsz ha egy kérésed lefordításra került
  • Pontok - legfontosabb újításunk, hogy végre számoljuk az oldalon is ki mennyi fordítást küldött be. Pontjaidat a saját profilodon is láthatod

A pontozási rendszer továbbra is marad, bárki beküldhet bármennyi fordítást ammenyiben az a mininmális minőségi elvárásoknak megfelel - nem várunk műfordítást, de ha valami alig jobb mintha csak a google translate-ben fordítottad volna le az nem megfelelő.

Nem adunk pontot arra, ha:

  • máshonnan másolsz át dalszöveget
  • olyan dalt küldesz be ami már megvan nálunk

FONTOS!

Ha a Kérések oldalról fordítasz le egy dalt az továbbra is dupla, vagyis 100 pont. DE! Egy fordítótol egy hónapban maximum 10 kérésre beküldött dalt számolunk el duplaponttal amikor az ajándékot küldjük! Továbbra is bármennyi dalt beküldhetsz amit te szeretsz, továbbra is bármennyi dalt beküldhetsz a Kérések oldalról - annak mi is meg aki kéri is csak örül - de egy hónapban egy fordítónak maximum 10 dalra adunk dupla pontot, a többire az alap 50 pont jár.

Köszönjük a megértést! Technikailag a Pontok és a Profil alatt minden Kérésre beküldött dal egy ideig még biztosan 100 ponttal lesz számolva, de havi záráskor a fentebb leírt szabályt érvényesítjük!

Bármi kérdés van jöhet az info@magyar-dalszoveg.hu emailre.

Köszönjük a sok fordítást, küldjetek be még sokat!

Miért? Pont Megjegyzés
Egy dal beküldése 50 pont Egy saját fordítás beküldés
Kérésre küldött dal 100 pont Ha a kérések oldalról küldesz
     
     
     
     
     
     
     

Facebook hozzászólások