piton írta a hírt.

Szeptemberi és októberi fordítások és a kapott pontok

Sziasztok! Először is elnézést kérünk a késői összegzésért beküldött fordításaitokról. Közben azért akinek összegyűlt a 2000 pont természetesen felvettük a kapcsolatot. Na de akkor nézzük!Szeptemberben klopsz küldte be a legtöbb fordítást, így a daljaiért járó pontok mellett 1000 pont extrát is kap. Ugyanez októberben Sunflowernek jár. Köszönjük és gratulálunk!


Szeptemben is lidsza fordítása lett a legolvasottabb mégpedig a Nicki Minaj - Anaconda című száma, ami a hónapban 3413 oldalletöltést generált. A második egyébként One Republic - Run Loves Out lett 2017 megtekintéssel a harmadik pedig Jason Derulo - Wiggle 1920 látogatással. Ugyanez a lista októberben pedig: első a már említett Anaconda - 4773 klikk, második a hirtelen nagyon népszerű Meghan Trainor - All About That Bass - 3079 klikk és harmadik Sia - Chandelier 2028 klikk.


Szubjektív értékelésünkben pedig szeptemberben xSnowflakex fordítása Ed Sheeran - I'm a mess nyert, októberben pedig Thatgirl19 Ariana Grande feat Major Lazer - All my love fordítása lett a legjobb. Ez 500 - 500 extra pontot ér. Gratulálunk!


Mindez megtekinthető az alábbi "csodálatos" táblázatokban is:) Ha bármit elszámoltunk szólj!Bármi kérdés/javaslat/panasz van jöhet az info@magyar-dalszoveg.hu címre. Az Anonymus beküldők azok, akik nem jelentkeztek be, úgy küldtek be fordítást. Ha te vagy az jelentkezz, és áttesszük a neved alá a fordítást! Csak írj egy emailt


Köszönjük a sok beküldött fordítást mindenkinek! Egy dolgot szeretnénk kérni, amikor bekülditek a fordítást olvassátok el a Videó mező melletti segítséget! (Csak az = jel utáni 9 karaktert másoljátok be a youtube videó URL címéből) Így biztos, hogy az a videó jelenik meg a dalotok fölött amit szeretnétek. Fontos, hogy 2000 pont után bárki megkaphatja ezt az összegett bármilyen nyereménykártyán. Akinek összegyűlt 2000 pont jelentkezzen ha meg szeretné kapni az értékét, vagy gyűjtsön tovább bátran.


Továbbra is ugyanez a pontozásunk természetesen. Minden dal 50 pont. FONTOS újdonság ha valaki a Kérések menüre kattint és ott a teljesítés gombra küld be fordítást az dupla, vagyis 100 pontot ér. (Technikailag kicsit nehezen tudjuk követni melyik dal jött a Kérések alól, melyik olyan amit csak a magad kedvéért fordítottál. Kérjük, hogy lehetőleg mindig a Teljesítés gombra kattintva próbáljátok meg beküldeni a kérés fordítását - az így beküldött dalt külön jelzi nekünk a rendszer és ilyenkor már nem lesz látható a Kérések alatt - ÉS írjátok bele a megjegyzés rovatba hogy Kérésre. Ha elkészült egy dal azt az üzenőfalon is nyugodtan jelezhetitek, de az opcionális:) Egy hónapban maximum 20 Kérésre beküldött dal fordításáért tudunk dupla pontot adni. Természetesen az 50 pont az ezen felüliért is jár és ha te küldöd be a legtöbb/legjobb/legolvasottabb fordítást azért is jár az extra 1000 vagy 500 pont. Köszi a megértést!


Szabályról egyébként bővebben itt, ha a fenti táblázat és szövegtengerből még nem derült volna ki minden:) A lényeg: csak saját fordításért adunk pontot, légyszíves más oldalról ne másoljatok át fordítást, a google úgyis észreveszi :) Köszi!


Szóval regisztrálj te is és küldj be fordítást !

Jól dalszöveget fordítani nem könnyű, de jó mulatság és sokat lehet belőle tanulni. Hajrá sok sikert!

Ha kérdés van írjatok az üzenőfalra vagy info@magyar-dalszoveg.hu

Facebook hozzászólások